Čitav festivalski vikend možete uživati u domaćoj janjetini pripremljenoj na razne načine u restoranima i na štandovima Crne ovce.
Čitav festivalski vikend možete uživati u domaćoj janjetini pripremljenoj na razne načine u restoranima i na štandovima Crne ovce.
Nadaleko poznata bašćanska janjetina lajtmotiv je gastronomske ponude Crne ovce i moći ćete je kušati u cijelom nizu različitih izvedbi od petka do nedelje, tijekom trajanja festivala.
Pronađite janjetinu po svom ukusu, pečenu na ražnju, na roštilju, na gulaš, na lešo, kao pljeskavicu ili na druge načine, na svim ugostiteljskim objektima i na brojnim štandovima.
Dobar tek!
Bistro Kod Frge - V. Nazora 15 |
|
---|---|
Pečena domaća janjetina (1 kg) | 45 € |
Janjetina na lešo s povrćem | 13 € |
Gulaš od janjeće jetre s palentom | 11 € |
Janjeća jetra na grilu s prilogom | 13 € |
Janjeći žgvacet sa šurlicama | 15 € |
Janjeći kotlet s prilogom | 22 € |
Heritage Hotel Forza - Zvonimirova ul. 98 |
|
Janjeća juha | 5,60 € |
Pečena janjetina s krumpirom (porc.) | 25,20 € |
Janjeći žgvacet sa šurlicama | 15,00 € |
Janjeći kotlet i rižoto s mladim lukom | 24,90 € |
Presnac | 4,70 € |
Konoba Placa - Gorinka 2 |
|
Janjeća kobasica, janjeća pašteta, ovčji sir | 6 € |
Janjeća kobasica, ovčji sir - TO GO | 3 € |
Restoran Lantino - Emila Geistlicha 30 |
|
Mlada pečena janjetina s proljetnim krumpirom (1 kg) | 40 € |
Ravioli s janjetinom na kremi od pečenog patlidžana | 17 € |
Janjeći kotleti na žaru s pekarskim krumpirom | 35 € |
Sporo pečena janjeća butkica u tamnom pivu, mladi krumpir i njoki | 29 € |
Ragu od janjetine s domaćim njokima | 17 € |
Tuna House - Palada 43 |
|
Janjeći burger | 10 € |
Valamar Riviera Mezzino Street Food - Palada 51 |
|
Janjeći burger | 9 € |
Juneći burger | 9 € |
Vegan burger | 9 € |
Janjetina "va škartocu" | 8 € |
Kokošica "va škartocu" | 8 € |
Pastirska kobasica | 8 € |