HR EN

Omasti brk na Crnoj Ovci- pravila nagradnog natječaja

05.05.2023.

Zaigraj i osvoji poklon bon za najsočniju bašćansku janjetinu. Sve što trebaš napraviti je lajkati Facebook stranicu (ako već nisi) i ostaviti komentar ispod objave. Ne zaboravi pozvati prijatelje na lajkanje tvog komentara jer pobjeđuje onaj koji skupi najviše lajkova. Sreeeeeetno!

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

STUDIO CONEX d.o.o.

OMASTI BRK NA CRNOJ OVCI

Članak 1

ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Studio Conex d.o.o., Gajeva 1, Samobor, OIB: 85574684527, u daljnjem tekstu: Organizator.

Članak 2

TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije festivala Crna ovca, na službenoj Facebook stranici Crna ovca

Nagradni natječaj počinje na dan objave na Facebook stranici Crna ovca, dana 5. svibnja 2023. a, a završava 17. svibnja 2023. u 24 sata. Sve informacije o Natječaju dostupne su na web stranici Crna ovca . Sponzor nagrade je Organizator.

Članak 3

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj, koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook www.facebook.com, osim članova Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 4

NAČIN SUDJELOVANJA I TIJEK PROVOĐENJA NATJEČAJA

Sudionikom natječaja postaje se lajkanjem službene Facebook stranice „Crna ovca“ i ispunjavanjem uvjeta, kako slijedi u nastavku:

Datum Uvjet za sudjelovanje Nagrada
5.5.2023.   Označiti osobu na Facebooku, koju bi   poveo na Crnu ovcu i objasniti zašto baš   nju 2 x porcije janjetine
8.5.2023.  Napisati u komentar ispod objave zašto   baš ti trebaš osvojiti bon za konzumaciju   jela od janjetine 1 x porcija janjetine
10.5.2023.  Nabroji čim veći broj jela od janjetine 1 x porcija janjetine
12.5.2023.  Nastaviti rečenicu… Kad jedem   janjetinu… 1 x porcija janjetine
15.5.2023.  Označiti prijatelja koji je najveća crna   ovca i objasniti zašto 1 x porcija janjetine
17.5.2023.  Nastaviti rečenicu … Za mene je Crna   ovca 1 x porcija janjetine

 

Uvažit će se komentari ostavljeni do 24 sata toga dana kada je objavljen zadatak.Organizator će odabrati po jednog pobjednika koji će osvojiti dnevnu nagradu organizatora ili sponzora svaki sljedeći radni dan između 12 i 13 sati i za svaki pojedini dan natječaja. Kriterij je najveći broj lajkova onih koji su ispunili uvjet za sudjelovanje na natječaju. Svaki sudionik može osvojiti samo jednom dnevnu nagradu i to onaj prvi dan, kad mu je komentar imao najveći broj lajkova. Ako isti sudionik i u idućim danima bude imao najveći broj lajkova, dnevnu nagradu će osvojiti drugi sudionik, koji je sljedeći s najvećim brojem lajkova.

Ako 2 ili više sudionika u jednom danu imaju jednak broj lajkova, žiri Organizatora će odabrati kreativniji komentar. Žiri Organizatora sastavljen je od 3 člana (Boris Lešić, Petra Sopta, Maja Grgurić).

Zakašnjele prijave neće se uzimati u obzir.

Članak 5

DISKVALIFICIRANJE

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike ili obrisati prijavljeni materijal, ako sudionik:

prekrši Pravila

postavi sadržaj neprimjerenog, uvredljivog, vulgarnog ili nezakonitog sadržaja

dostavi netočne osobne podatke, ili s njim nije moguće stupiti u kontakt u roku od 2 dana.

Članak 6

OBJAVA REZULTATA I PREUZIMANJE NAGRADE

Imena pobjednika objavljivat će se sljedeći radni dan nakon 12 sati objavom na službenoj Facebook stranici „Crna ovca“. Ako se dobitnik ne javi u roku od 2 dana od obavijesti o osvajanju nagrade, smatra se da dobitnik ne želi preuzeti nagradu, odnosno da je se odriče te je Organizator ima pravo zadržati i koristiti u budućim nagradnim natječajima.

O načinu preuzimanja nagrade dobitnik će dobiti obavijest Organizatora u inbox. Sudionici ne mogu zamijeniti nagradu za novac.

Članak 7

PUBLICITET I PRAVO KORIŠTENJA MATERIJALA

Organizator zadržava pravo korištenja svih prijavljenih komentara u promotivne i marketinške svrhe, bez naknade autorima/sudionicima. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i fotografiju Organizator može objaviti i koristiti u tiskanom materijalu bez naknade.

Članak 8

POREZI

Dobitnik ne snosi troškove nikakvih poreza, obveza ni naknade direktno povezane s nagradom.

Članak 9

POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Smatra se da sudionik nije poštivao Pravila nagradnog natječaja, a Organizator ima pravo u bilo kojem trenutku tom sudioniku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo ako nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionike će se o prekidu nagradne igre obavijestiti na službenoj Facebook stranici Organizatora.

Članak 11

IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na Facebook stranici „Crna ovca“.

Članak 12

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Sud u Zagrebu.

Članak 13

NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki Studio Conex d.o.o., a ne Facebooku. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost, kako samih sudionika natječaja, tako i trećih osoba. Ako sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te Studio Conex ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo, ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja.

Članak 14

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Davanje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Sudjelujući u darivanju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, kao i ime i prezime, pohrane i koriste isključivo za potrebe nagradnog darivanja, a nikako u druge svrhe. Prikupljene podatke sudionika nagradnog darivanja organizator ne ustupa trećim osobama.

Organizator prikupljene podatke sudionika i dobitnika nagradnog darivanja briše nakon godinu dana iz baze prikupljenih podataka.

Samobor, 5. svibnja 2023.

Organizator

Studio Conex d.o.o.